Geurloos
Praktisch
Geurloos

OVER ONZE WINKEL

Een gelukkige toekomst voor ons allemaal met Biorfe!

Milieuvriendelijk Biorfe is gebaseerd op recycling in de productie, het helpt om het afval uit de keuken om te zetten in compost (bodemverbeteraar) en vloeibare mest, die nuttige producten zijn voor de bodem, door ze bij de bron te scheiden met het fermentatieproces (Bokashi methode).

BIORFE
Klanten
3655

Tevredenheid

Onze klanten die onze producten prefereren, zijn zeer tevreden
Marktplaatsen
5

Onze winkels

Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar
Afvalinzameling Fabrieken
11

Recyclen

Composteren met de bokashi-methode door regelmatig dagelijks voedselafval te verzamelen

Biorfe beheert professioneel het recyclingproces om het plantaardig afval volgens wetenschappelijke principes te verzamelen, hun samenstelling te bepalen en te evalueren, ze opnieuw in de natuur te introduceren door afvalbeheer toe te passen en om tonnen organisch afval opnieuw in de natuur te brengen voor de toekomst van het land.

Bekijk onze artikelen

Biorfe werkt binnen het principe van maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de toekomst door de zero waste-doelstelling aan te nemen”.

Onze producten

BESTSELLERS

Onze klanten die onze producten prefereren, zijn zeer tevreden

U zult zeer tevreden zijn

Biologische landbouw gelukkige toekomst

Biorfe werkt binnen het principe van maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de toekomst door de zero waste-doelstelling aan te nemen met de slogan “biologische landbouw zal een gelukkige toekomst hebben”. Het is trots om de organisaties te ondersteunen die de compost en meststoffen uit het ingezamelde afval gebruiken voor biologische landbouwdoeleinden.